Gå til innhold

Sommeren er i anmarsj –
RUSKEN 2024 – en ren og trivelig bydel

Vi i Bonord og Garanti Eiendomsmegling har de siste årene avviklet en vårdugnad i lag med noen av våre forvaltede lag, som vi kaller RUSKEN-aksjonen. Dette er en aktivitet som går ut på å bidra til et renere og triveligere nær- og bomiljø. Vi har et sterkt ønske om å bidra i våre bydeler. Dette har vært en suksess, og i år skal vi gjennomføre dette på hele fem forskjellige bydeler i Tromsø, i tillegg til i Alta, Hammerfest og Harstad.

I år igjen går vi i lag med Krokelvdalen IL og Kroken og omegn bydelsråd og sammen invitere til vårrydding. I år er datoen satt til 27. mai. Dugnaden går ut på å rydde utområdene etter en lang vinter, samt kanskje tømme bodene for litt søppel. Vi stiller med pølser, brus, kaffe og kaker til de som deltar. Vi tror en slik felles dugnad kan være med på å bedre bomiljøet, gi en sosial møteplass og samtidig lære og skape gode holdninger hos alle rundt det å bidra til et rent og trivelig nær- og bomiljø. Vi deler oss opp i roder og går langs veiene i alle bydelene, se oversiktkart nedenfor.

Vi setter opp vår stand og Remiks en containeren på samme plass som tidligere år. Dette er en praktisk og sentral plass. Det blir utdeling av avfallsposer og hansker der.

Oppmøtetid og sted:
Utenfor bomberommet i Gneisveien (som tidligere år)
Mandag 27. mai, kl. 17.00 – 19.00

NB! Melding fra Remiks: Det må ikke kastes farlig avfall som sprengstoff, radioaktivt avfall, kvikksølv, fyrverkeri, spillolje, gammelt/nytt trykkimpregnert trevirke, osv.

Vi utfordrer beboere og borettslag, familier, vennegjenger, lag og foreninger, og ellers alle som vil, om bli med å rydde nærmiljøet denne dagen. Vi håper så mange som mulig støtter opp om årets RUSKEN-aksjonen. Jo flere som deltar, jo lettere og hyggeligere blir det.

Har dere noen spørsmål ta gjerne kontakt med
markedsansvarlig Ørjan Sandvik Hansen på e-post orjan.s.hansen@bonord.no eller m. 982 21 928.

Med ønske om en fin og hyggelig ettermiddag i lag. Vi sees!